Search
  • mydearfloral

將新人倒模式場地進行大變身 觀塘御宴-新款西洋水彩畫

以下是新娘A跟朋友B的對話:

新娘A: 好煩惱呀! 朋友B: 什麼事0甘煩惱! 新娘A: 個結婚場地個佈置好沒新意,同一場地擺酒個個都一 樣,只是換走個名,想特別些,但又不知點搞。 朋友B: 只是0甘? 簡單啦!我介紹My Dear Floral 比你,我好 多姊妹都用佢地。佢地出哂幫客人場地大變身,最重 要取價功道,你去找下佢地啦 新娘A: 係呀! 等我預約上去先!

幾個月婚禮後.......................佢地又出來吃飯

新娘A: 你真是沒介紹錯,佢地真的好正,個場搞得好好,是 我喜歡的西洋書法字體、同埋水彩畫,連我奶奶都 讚,沒得頂,我地勁有FACE呀!

朋友B: 既然0甘正分享下一些相來看下! 新娘A: 當然沒問題!

看完0甘精彩分享,是不是忍不住一定要LIKE啦!大家快些來我們佈置大變身第一擊來過SUPER "LIKE"

一望到我們的POST,即"LIKE" 同"分享"!大家就會好似上面的新娘0甘高興同愉快假!

#佈置大變身 #MYDEARFLORAL #WEDDINGDECOR

173 views0 comments